مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام. کارفرما من را به مدت چند ماه بیمه نکرده بود و طبق رای تامین اجتماعی و اداره کار باید 4 میلیون جریمه بدهد. خواستم بدونم چقدر فرصت دارد بدهد و هر چقدر دیرتر بدهد به او دیرکرد میخورد یا نه؟
حدودا 6 ماه گذشته و چون ایشون حق بیمه رو رد نکردند به من بیمه بیکاری ندادند. میشه بیمه بیکاری این چند ماه رو گرفت یا باید صبر کنم هر وقت جریمه رو پرداخت کردند، بیمه بیکاری رو بگیرم؟
من درخواست برای بیمه بیکاری دادم اما گفتن تا جریمه پرداخت نشود به تو داده نمیشود

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله بابت هر مدت تاخیر جریمه داره باید پرداخت بشه ودر سامانه بشینه تا بیمه بیکاری شما برقرار بشه