مشاوره حقوقی رایگان - دریافت یارانه و معیشتی

سلام. بنده پای چپم از بالای زانو قطع میباشد از سال 1385 تحت پوشش سازمان هستم متاهل و مستاجر و دارای دو فرزند هستم تا حالا نه تنها کمکی حتی تسهیلات هم ندادن معیشتی هم اصلا بهم ندادن یارانه من هم 45تومن میباشد بجان بچهام بهزیستی یک ریال بهم کمک نکرد نمیکند. یارانه معیشتی ایا من از کار افتاده تامین اجتماعی هستم برا وام خود اشتغالی بهم چهار بار میگن تشکیل پرونده کن استان وام بنده تایید میکنه رییس اداره میگه تعلق نمیگیرد ایا همچین بخشنامه‌ای داریم. ایا من مستمری تعلق میگیره . ممنون از محبت شما که برا ما وقت میزارید شرمنده اسباب زحمت شدم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله مستمری به شما تعلق میگیره برای اطلاعات بیشتر و مفصل و دقیقتر میتونید با شماره تلفن دفتر تماس بگیرید و با پرداخت هزینه مشاوره برای وقت مشاوره هماهنگ کنید