مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت خودرو

با سلام.
به یکی از دوستان من برچسب سرقت خودرو زدند که بعد از 2 ماه ایشون رو گرفتند. مدارکی هم که دارند این بود که کسی که این سرقت رو انجام داده از یک ماشین پیاده شده و چراغ عقب یک سمت ماشین سوخته و هیچ پلاکی ثبت نشده است. فیلم ایشون رو از رفتار روزانه برداشته و زمان تعمیر چراغ فیلم برداشته است. بعد از 20 روز تحت نظر آگاهی بودند و زندان 10 روز ایشون رو به قرار وثیقه آزاد کردند و ماشین ایشون رو از پارکینگ تحویل دادند. مال باخته بعد از 2 ماه اقدام به دستگیری ایشون کرده است که هیچ مدرکی اعم از دوربین به جا نمانده برای اثبات این که ایشون در اون زمان در محل کار بودند. از طرفی از دوستان ایشون تحقیقات به عمل اومده و نقطه زنی های موبایل هم از اسکان ایشون حکایت دارد. میخواستم نظرتون رو‌ راجع این پرونده بدونم. ممنون.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال شما چیست ؟ اصل بر برائت است و کسی که مدعی سرقت هست باید ثابت کنه و باید با ادله قانونی ثابت کرد که البته در این مورد ادله ی خاصی دیده نمیشه ولی مهم نظر بازپرس هست