مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی وزارت بهداشت

با سلام. من در آزمون استخدامی سال 98 حسابدار بیمارستان قبول شدم و حداقل نمره رو آوردم و رد شدم. نفر اول یک ماه به سر کار رفته و بعد انصراف داده است. نفر دوم هم نرفته است. اطلاعیه ای هم وزارت بهداشت داد که کسانی که حد نصاب رو در سال 98 آوردند به کار میگیریم. اما هیچ اطلاعی به من ندادند الان هم دوباره آزمون برگزار کردند و حسابدار گرفتند. من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. میفرمایید حداقل نمره. پس با این وجود افرادی بیشتر از شما نمره آورده اند و جایگزین شده اند.