مشاوره حقوقی رایگان - هزينه كارشناس دادگستری

سلام
١)هزينه ي كارشناس دادگستري بر عهده كيست ؟ متقضي يا مقصر تصادف ؟؟
هر كسي يه چيزي ميگه !
٢) اگر من مقصر بشم بعد از كارشناسي موتورسوار ميتونه ادعاي اينو كنه كه پول ساعتش كه تو تصادف خراب شده و ميگه ٤ميليونه و كاپشنش كه ٢ميليونه و... از من بگيره ؟
از رو چه مدركي ميخواد ثابت كنه كه در تصادف ساعتش اسيب ديده !!
٣) اون مثه اينكه به تلكه بگير حرفه ايه و خيلي اشناست با اين روند ها !
خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد كه حقم ضايع نشه :(

پاسخ ها :

هزینه کارشناس دادگستری در تصادف هزینه کارشناس دادگستری تصادف