مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من داشتم با موتور از جاده فرعی به اصلی میومدم و وارد اصلی شدم 10 متر جلوتر یعنی انقدری خودمو زیاد کنار کشیده بودم که به ماشینی برخورد نکنم ناگهان یک سمند با موتور من بر خورد میکنه و چرخ سمند به جدول میخوره و پاره میشه اون اقا میگوید به موتورت خورده و اگه به موتور میخورد موتور باید جای لاستیکی یا شکستگی میموند و ما خودمان هم نمیدانیم به کجا بر خورد داشته لاستیک ماشین خودرو دقیقن در 5 سانتی جدول بعد تصادف پارک شده بود یعنی انقدر به من جفت بود و من اگر با موتور به لاستیک ماشین بر خورد میکردم یا باید زمین میخوردم یا اینه ماشین میشکست یا فرمون موتور روی در ماشین خط می انداخت ولی هیچکدام از اینها نشد و لاستیک ماشین پاره شد و راننده ماشین میگفت که مقصر تویی و راننده ماشین زنگ میزنه پلیس و در عین این حال من با راننده ماشین حرف میزنم و قرار شد ماشین را از وسط خیابان بگیرد و با هم به گوشه برویم و حرف بزنیم و خلاصه من راننده ماشین را راضی میکنم که به پلیس زنگ بزند و بگوید نیاید زنگ میزند در عین این حال چون من گواهینامه نداشته ام و راننده ماشین با وضعی که بالا گفته ام با اینکه نه موتور خسارت دید نه به زمین افتادم و چرخ اون اقا یا با جدول برخورد کرد پاره شد و یا با موارد دیگه اون اقا دنبال خسارت بود و من هم مقصر نبودم و از صحنه فرار کردم از روی ترس و اون اقا پلاک من رو عکس گرفته با گوشیش ایا از روی عکس پلاک میتواند در دادگاه شکایت کند و طلب خسارت لاستیکش شود و بدون داشتن شاهدی ایا بی دلیل فقط با یک عکس پلاک میتوان شکایت کرد اگر دادگاهی شدم میتوانم بگویم که بی دلیل از روی پلاک شکایت کرده چگونه ثابت کنم

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

هیچ دعوایی در محکمه بدون دلیل پذیرفته نمی‌شود و عکس گرفته شده دلیل نیست