مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور صاحب سند و تعویض پلاک

سلام من یک دستگاه پژو 206 مدل 89خریدم به طور اقساط یک ماهه. زبونی قرار شد من برم واسه تعویض پلاک و سند تو این مدت اتفاق واسم افتاد تصادف کردم مدرارک ماشین کامل دست راهنمایی رانندگی موند ولی تقریبا یک سال طول کشید واسه سند تعویض پلاک کنم جالب اینجااکه خود فروشنده هم هیچ اقدامی نکرد تو این مدت واسه فک پلاک خودش بعد یک سال خودم به فروشنده ماشین زنگ زدم اقا من با پلاکت یک ساله تردد میکنم نمیخوای فک پلاک کنی واسم سند بزنی در جواب باتوپی پر جواب منو داد بعد یک سال امدی دنبال تعویض پلاک فلان من اینکارو انجام نمیدم چون بنگاه از من یک ملیون نگه داشته یک ساله ..تو این یکسال یک ملیون من شده پنج ملیون تا ندی نه پلاک میزنم نه سند حرفی هم باهات ندارم جواب گوشی منو نمیده قط میکنه در صورتی که بنگاه میگه تمام پولشو تمام کمال گرفته فروشنده حتی حق کمیسیون بنگاه خرج سند هم نداده... با تهدید من که خریدار باشم اگه تو این پنج ملیون ندی ماشینتو میخوابونم پارکینگ واسه پلاک ام. میخواد از من اخاذی کنه به مبلغ 5ملیون تومان. ناگفته نمونه ماشین سند پلاک هم به اسم پسرشه که این اقا اقدام به فروشش کرده .. لطفا راهنمایی کنید آیا شهر هرته این اقا تو روز روشن میخواد اینجوری کلاهبرداری کنه از من لطفا راهنمایی کنید ممنون از شما چه کاری باید انجام بدم که سریع به نتیجه برسم

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
ایشون میتونن توقیف ماشین شما رو بگیرن تا پلاک فک بشه در هر حال اگر مبایعه نامه دارید اقدام کنید و اینکه ماشین بنام پسرشون هست این مهمه که پسر چند سالشه و اینکه صغیر هست یا رشید و در صورت رشید بودن آیا پدر اذن در انتقال داشته یا نه و در کل از طریق سازش سعی کنید مشکل را حل کنید.