مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و عدم تمکین

سلام خسته نباشید من قبل از اینکه زنم مهریه به اجرا بزاره خانه مغازه خودم به نام بستگان درجه کردم آیا امکان گرفتن اموال وجود داره من تو برج 8 انتقال دادم خانم من برج 10 مهریه اجرا گذاشته یک سوال دیگه اینکه خانم بنده ترک منزل کرده برای عدم تمکین دادخواست دادم پرونده بنده نیاز به وکیل داره

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
شکایت فرار از دین خیر نمی‌تواند انجام دهد شاید اقدام حقوقی مبنی بر ابطال معامله بتواند انجام دهد آن هم تحت شرایطی
دعوای الزام به تمکین هم نیاز به فراهم کردن مقدمات تمکین از جمله تهیه منزل و وسایل ضروری زندگی است.و بایستی زوجه بدون دلیل موجه اقدام به ترک منزل مشترک کرده باشد.