مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن قبض پارکینگ و بنام مالک نبودن قبض

باسلام بنده خودرو لیزینگی خریدم. اسناد و پلاک و مدارک خودرو بنام بنده است ولی خودرو در دست کس دیگری توقیف شده که آن فرد بنا به دلایلی حاضر به ارائه برگه و یا دادن مدارک خود نیست. من بعنوان مالک رفتم دادگاه قاضی میگوید خودرو تحویل شخصی میشود که در رسید نامش هست من چه کار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
با ارائه سند و مدارک احراز هویت به پارکینگ مراجعه کنید
در صورتی که قبول نکردن دادخواست بدین