مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد پس از رضایت

سلام
بنده سرنشین خودرویی بودم که شاخ به شاخ با یه ماشین دیگه تصادف کردیم
با امبولانس بردنمون بیمارستان
اسکن گرفتن دکتر گفت شکستگی نداری فقط ضرب خوردگیه چند روز دیگه خوب میشه
منم فرداش تو کلانتری رضایت دادم
بعد از بیست روز که رفتیم برای کمیسیون رای برگشت و خودرویی که با ما تصادف کرد مقصر شناخته شد
به قاضی گفتم پام هنوز درد میکنه قاضی دستور داد که برم پزشک قانونی
بعد که رفتم با انجام ام ار ای و تایید پزشک قانونی متوجه شدم رباط پا با مینیسک پام پاره شده
الان تو نوبت عمل جراحی هستم
میخواستم بدونم حالا که قاضی دستور پزشک قانونی داده اون رضایت اولی که تو کلانتری دادم مشکلی ایجاد نمیکنه؟

پاسخ ها :

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام به نظر مرجع قضایی بستگی دارد