مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق مستاجر

با سلام
حدود 15سال پیش منزل مسکونی اجاره کردم که فقط سال اول قولنامه نوشتیم از ان به بعد همینجور استفاده کردیم و قولنامه نوشته نشد بعد سه سال منزل مشکل دادگاهی داشت صاحبخانه وکالت تام داد که من دنبال کارای دادگاهیش رفتم و نتیجه هم گرفتیم بعد از یک سال رفت و امد دادگاهی بعد از این موضوع صاحبخانه از ایران رفت و ما هیچ دسترسی به ایشان نداشتیم با اینکه بارها پیگیر شدیم اما نشد که ارتباطی برقرار کنیم الان بعد از 15 سال برگشته و اقدام واسه خونه کرده بنظر شما من بعنوان مستاجر بودم و تو این سال ها خرج خونه کردم و قولنامه ای نوشته نشده میتونم ادعایی داشته باشم در ضمن دیگه اجاره پرداخت نکردیم چون کسی نبوده صاحبخانه میگه خوب نبودم بجاش اجاره ندادید

پاسخ ها :

مجید گشایشی

جناب آقای مجید گشایشی :

خیر برای شما حق و حقوقی وجود ندارد .مضاف بر اینکه اجرت المثل این مدت رو میتوانند از شما مطالبه کنند و شما تنها میتوانید هزینه های اساسی که برای ملک انجام داده اید از ایشان مطالبه کنید.