مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام من 28 سالمه 6ساله متاهلم چند وقتی بود به زنم شک داشتم که با یه آقا رابطه داره از رفتارش تا اینکه امروز تو ماشین طرف دیدمش کاملا مطمینم ولی اون قبول نمیکنه میگه اشتباه می‌کنی من احساس میکنم با هم رابطه جنسی هم داشتن چجوری باید اقدام کنم که سریع یه پزشک قانونی چک کنه تا وقتش نگذشته چون یه تایمی داره انگار بعد میگذره بعد پرینت تلفناشو اگه بگیره همه چیز معلوم میشه آقا کمک کنید دارم دیوونه میشه بخدا هی می‌خوام با‌ چاقو برم بالا سرش وایسم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال رو دوبار نپرسید نمیتونید به صرف شک کردن همسرتون رو به پزشکس قانونی بفرستید حتی اگه مطمئن هم باشی نمیتونی همسرت رو پزشکی قانونی بفرستی دادگاه پرینت تلفن هم نمیده اگه با چاقو هم بری بالای سرش قاتل میش بهتره اگه خیلی برات قابل تحمل نیست جدا بشی اگرم نه که با روانشناس مشاوره کن