مشاوره حقوقی رایگان - حضانت موقت

با سلام. دو تا سوال از محضر گرامیتون داشتم. خانم بنده که جدا از هم زندگی میکنیم برای حضانت دیر اقدام کرده. اکنون حکم قطعی به نفع او صادر شده. اجراییه تحویل فرزند به مادر در تاریخ 14 ام اسفند به من ابلاغ شده و فرزند ما در 20 ام اسفند، 7 سال خود را تمام میکند.
1) اگر خانم برای اجرا با مامور بیاد ولی دخترم اعلام کنه که نمیخواد بره چطور خواهد شد؟ میتونن به زور ببرن؟
2) این سوال خیلی برام مهمه. معمولا دستور موقت حضانت پدر چند روزه صادر میشود؟ یکی دو روزه میشه گرفت؟
با آرزوی سلامتی

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
دستور موقت فوری است و به محض وصول به دادگاه در دستور کار قرار میگیرد .
اگر دستور اجرای احکام مدنی مبتنی بر تحویل طفل با قوه قهریه باشد ،میتوانند طفل را به زور بگیرند اما معمولا به جهت اینکه استفاده از قوه قهریه برای گرفتن طفل موجب آسیب به وی میشوند ،قضات از آن استفاده نمیکنند .
موفق باشید