مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور سیکلت

باعرض سلام و خسته نباشید بنده شاکی سرقت موتور هستم مالکیتش هم از منه سارق رو با موتور گرفتند چند ماه پیش با مامور کلانتری رفتیم دادگاه و طرح شکایت کردم بعد از گذشت چند وقت ابلاغ اومد که مدارک موتور رو بیارید بردم و الان بعد از چند ماه یه قرار جلب دادرسی برا متهم صادر شد و چند روز بعد یه ابلاغ اومد که صرف نظر از صحت و سقم شاکی و انکار متهم و دفاعیات قرار منع تعقیب صادر شد 10روز هم مهلت اعتراض دادند اول اینکه اگه اعتراض نکنم سارق میتونه از من شاکی بشه و اگه اعتراض بکنم فایده داره یا نه ؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بهرحال شما اعتراض به قرار را در مهلت ده روزه انجام دهید اگر ایشان را با موتور گرفته اند و شما شاکی بودید در شکایت بعدی ایشان از شما بایستی سوءنیت شما در انتساب سرقت به ایشان احراز شود در غیر اینصورت مشکلی پیش نخواهد آمد.