مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام بنده در سال 94ضامن شخصی شدم و او وام خود را پرداخت نکرده حالا در سال 99تمام حساب های ما مسدود شده ولی من می دانم که وام گیرنده ماشین دارد اگر پلاک ماشین وام گیرنده را به بانک بدهم آن را توقیف می کند که بعد آن را بفروشد

پاسخ ها :

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

با حقوقیشون حرف بزنید البته اختیاریه

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
شما ضامن وام هستید اول از ضامن می‌گیرند
شما هم بعد از پرداخت میتوانید به شخصی که از او ضمانت کرده اید رجوع و خسارات را مطالبه کنید.