مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

باسلام. من در ایران به تازگی طلاق غیابی گرفتم. من یک دختر 8 ساله دارم که با من درخارج کشور زندگی میکند. همسر من دوسال پیش مارو ترک کرد و نخواست به زندگی با من ادامه بده. ایشان در ایران زندگی میکنن. به تازگی که برای دیدن خانواده ایران امدیم ایشان دخترم را ممنوع الخروج کرد. ایا هیچ راهی هست که از دوتابعیتی بودن طفل برای گرفتن حضانت استفاده کنم ؟ ایا ایشون به زور میتونه بچه رو از من بگیره؟ ایا راهی هست خود بچه دادگاه بره در این سن ؟
ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فرزندتاهفت سالگی درحضانت مادرمیباشدولی برای گذرنامه ویامسافرت بایدبااذن پدریاولی باشد