مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح محل تولد در شناسنامه

سلام، وقت بخیر. من دیروز شناسنامه المثنی رو گرفتم ولی بعدا متوجه شدم محل تولدم رو شهرستان نوشتند. در صورتی که در شناسنامه قبلی که جدید و عکس دار بود محل تولد شهر نوشته شده بود. من شهرستان به دنیا اومدم در خونه یعنی به همین دلیل محل تولد من رو شهرستان زده شده.
میتونم بدم اصلاح کنند؟ اگر بگویم محل تولد در شناسنامه قبلی چیز دیگری بوده، عوض میکنند یا نه؟ چون نامه بیمارستان ندارم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر صرفا اشتباه نوشتاری باشد مانعی ندارد .
موفق باشید