اگر در قرارداد خودرو یا در خود چک عبارت *بابت ضمانت یا امانت* ذکر شده باشه و قرارداد هم طبق قانون فسخ شده باشه و واقعا شما مدیون نباشید میتونید شکایت خیانت در امانت کنید و همچنین تقاضای اعاده دادرسی از حکم محکومیت
سلام. شما دادخواست تایید فسخ و استراد چکها را مطرح کنید و گزارش و گواهی دادخواست را به اجرای احکام تحویل بدید تا اجرای حکم متوقف شود.
سلام اگر معامله را با تراضی یکدیگر فسخ کرده اید بایستی چک ضمانتی به شما بازگردانده میشد با توجه به فسخ معامله چک در ید آنها امانی بوده و با برگشت زدن و اقدام روی آنها مرتکب جرم خیانت در امانت شده اند.
با سلام ظاهرا حکم بصورت غیابی علیه شما صادر شده است لذا میتوانید از حکم صادره واخواهی نمایید وبا اعتراض نسبت به حکم اجرای ان متوقف خواهد شد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.