مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین

سلام من یه پرونده اتهام به سرقت دارم که چند روز پیش رفتم و شاکی نیومد من هم مدارک لازم را ارائه دادم که ثابت کنم بی گناهم قاضی گفت برو رای برات ابلاغ میشه ولی الان رفتم داخل ثنا نوشته بود در تاریخ 1399/12/05 وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضيح از طرفين تجدید و برای تاریخ 1400/03/05 تعیین گردید میخواستم ببینم چی میشه مگه قاضی نگفت رای صادر میشه چرا دوباره تاریخ زده

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام محتویات پرونده برای صدور رای کافی نبوده جلسه مواجهه حضوری برگزار میشه