مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب برای تصرف عدوانی

سلام ملکی را معاوضه کردیم ما سند زدیم اما ملک طرف مقابل مال غیر درامده تصرف ملکی که سند زدیم دست ماست چجوری باید قرار منع تعقیب یا قرار اناطه گرفت؟؟ و در دادگاه حقوقی شکایت کردیم برای ابطال و بطلان قرارداد برای فاسد بودن بیع اما حکمی هنوز صادر نشده

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
با ارائه دلایل و مدارکی که اثبات میکند ،درخصوص اصل معامله ،دادخواست بطلان داده اید ، میتوانید درخواست صدور قرار اناطه بدهید .
درصورتیکه هنوز ملکی را که سندش را منتقل کرده اید ،تحویل نداده باشید اصلا بزه تصرف عدوانی موضوعیت ندارد .
موفق باشید