مشاوره حقوقی رایگان - نبود نام فرزند در شناسنامه پدر

باسلام.30سال پیش پدربزرگ بنده که حالا در قید حیات نیستن شناسنامه شو عوض میکنه و همه فرزندان در ثبت احوال حاضر میشن ولی مادر من چون راهش دور بوده حاضر نمیشه و اسمش هم ثبت نمیشه اما اسم پدربزرگم در شناسنامه مادرم هست. دو سال پیش به ثبت احوال شهر خودمون مراجعه کردیم (نه شهر صدرو شناسنامه پدربزرگم) نام مادرم وارد شناسنامه پدربزرگ شد. حالا انگار قرار سهام عدالت فوت شدگان به ورثه برسه آیا مادر بنده شامل ارث و سهام عدالت میشه؟ اگر نه بایدچکارکرد

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بله مادر شما جزء وراث پدربزرگتان محسوب میشود و از همه ترکه وی به میزان نیمی از سهم برادرانش ارث میبرد .
موفق باشید