مشاوره حقوقی رایگان - تصادف‌

سلام ‌خسته ‌نباشید ‌ببخشید ‌میخواستم ‌بدونم ‌که ‌‌بیمه‌ میتونه ‌درصد ‌تعیین ‌شده ‌اسیب‌ یا ‌نرخ ‌دیه ‌کم ‌کنه‌‌ چون دادسرا گفتن ‌دیه ‌شما ‌زیاده ‌نزدیک ‌سیصد ‌ده ‌میلیون ‌هستش‌ فرستادن ‌به ‌بیمه ‌امروز ‌رفتم‌ پیگیر کارهام ‌باشم ‌‌دادسرا زنگ‌ زدن ‌به ‌بیمه ‌گفت ‌شده ‌دویست‌ بیست‌ میلیون ‌تومان‌‌‌ حالا ‌باید ‌چکار کنم ‌‌‌‌‌(ایا ‌میتواند ‌از ‌درصد ‌اسیب‌ یا نرخ‌ دیه ‌کم‌ کند)

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بیمه مکلف است تا سقف تعهدات خود ،دیه را پرداخت کند و تکلیفی در پرداخت مازاد تعهدات خود ندارد.
موفق باشید