مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث نادری از مادر

با سلام مجدد خدمت تمام عزیزان. امیدوارم در سایه خداوند سالم و تندرست باشید.
نزدیک 32 سال هست مادرم ازدواج کرده و سی دو سال پیش صیغه شده. آیا ارث مادرم به شوهرش میرسد یا این که عقدنامه رسمی باید داشته باشد؟ ایشان صیغه موقت داشته و ادعا میکند آن را کم کرده و عرض کنم اسم ایشان در شناسنامه مادرم درج نشده و ادعا دارند که از ارث مادرم که یک خانه قولنامه ای هست، یک چهارم به من میرسد. آیا این امکان وجود دارد که ارث ببرد یا خیر؟ سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
در ازدواج موقت، ارثی به زوجین نمی رسد وفق ماده 940 قانون مدنی