مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام. میخواستم بدونم که جرم دزدی 25 راس گوسفند به همراه سه نفر دیگر یعنی چهار نفر، چی هست؟ اگر گوسفند ها به صاحب مال برگردانده شود، حبس دارد یا نه و سارق هم سابقه ندارد؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر قیمت گوسفندان تا بیست میلیون تومان باشد ،و متهم سابقه موثر کیفری نداشته باشد ، قابل گذشت است و حبس ندارد .
اما درصورتیکه بالای بیست میلیون تومان باشد یا متهم سابقه موثر کیفری داشته باشد ،قابل گذشت نیست و گذشت شاکی خصوصی از موارد تخفیف در مجازات است و دادگاه میتواند حکم به حبس تعلیقی تا حداقل مجازات حبس بزه سرقت را صادر کند و موضوع از اختیارات قاضی رسیدگی کننده است .
موفق باشید