مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

سلام. من حدود 8 سال پیش با یک خانم عقد کردم. بعد برای کار به شهر دیگری رفتم و وقتی برگشتم آن خانم از آن جا نقل مکان کرده بودند. من هیچ اطلاعی از مکان آن ندارم. از آن جایی که فقط عقد بودیم و زندگی مشترک رو شروع نکرده بودیم، چطور می توانم طلاق غیابی بگیرم؟ عقدنامه هم ندارم پیش خانم هست و فقط کارت ملی آن دست من است. لطفا راهنمایی کنید چطور طلاق غیابی بگیرم؟ آیا باید حق و حقوقش هم پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام
با مراجعه به دفترخانه ازدواج نسبت به اخذ سند ازدواج المثنی اقدام کنید.
در پرداخت نفقه با توجه به عدم شروع زندگی مشترک مسولیتی ندارید
و در باب مهریه چنانچه مواقعه صورت نگرفته باید در صورت مطالبه نصف مهریه را پرداخت کنید.
دادخواست طلاق تنطیم کنید و با توجه به عدم حضور همسرتان نماینده ی دادگاه نسبت به امضای سند طلاق اقدام خواهد نمود