مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

در صورت خرابی کلی مثل سوختن دینام کولر در ساختمان استیجاری که بر اثر اصطلاک و استفاده چندین سال گذشته است است و بنده فقط سه چهار ماه است به این منزل آمده ام محدود ده سال است که این کولر کار کرده حال قانون در مورد هزینه تعمیر چه میگوید؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

هزينه تعميرات بر عهده موجر ميباشد مگر اينكه مستاجر تعدي يا تفريط نمايد

صادق عباسی

جناب آقای صادق عباسی:

با سلام. مطابق ماده 10 قانون مصوب 62 هزینه تعمیر به عهده موجر است. شما میتوانید اقمه دعوا نمایید و شورای حل اختلاف به شما اجازه میدهد تعمیرات را انجام دهید و از اجاره بها کسر کنید