مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

با سلام. ما زمین ورثه ای بدون سند و قولنامه ای داریم که بعد از تقسیم ارث پانصد متر آن را خطی به نام پدرم نوشتند. پدرم آن را به جای مهریه خطی نوشت به نام مادرم خارج از بنگاه املاک و فقط دهیار های آن روستا عمو و چند شاهد دیگر با مهر دهیاری آن را امضا کرده اند.
چطور میتونیم خطی که مادرم دارد را محکم و قانونی کنیم و میشه سند گرفت؟
با خبر شدیم پدرم قصد دارد زمین رو بفروشه به شخص دیگری، آیا میتونه و ما برای پیشگیری باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

مهریه مادر از ارث پدر فروش ملک ارثی مهریه از ملک مهریه ملک ارث پدری ارث