مشاوره حقوقی رایگان - کسبه پر سر و صدا

سلام. در چند متری خانه ما مغازه عطاری هست که اقدام به روغن گیری و آسیاب با دستگاه های پر سر و صدا کرده و آسایش را از ما گرفته. این کار را در همه روزها از جمله جمعه و تا ده شب انجام میدهد. برای شکایت از او به کجا باید مراجعه کرد یا تماس گرفت؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر ساعات کار وی غیرمتعارف باشد، تحت عنوان مزاحمت در دادگاه قابل پیگیری است

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید