مشاوره حقوقی رایگان - معافیت ایثارگری

سلام خوبین شما ببخشید مزاحم شدم
میخاستم بدونم پدرم 25ماه جبهه داره کارت ایثارگری میخاستم بدونم ایا واسه خدمت میشه کم کرد یا نه چون یه بار واسه برادرم کم کرد اما اونموقع چون پروندش کامل نشده بود 14ماه داشت
اما الان پروندش کامله 25ماه ایثارگری داره

پاسخ ها :

سيدعلي  سيدمرتاض

سيدعلي سيدمرتاض :

سلام تا سال قبل مدتی را براساس جداولی که در سپاه موجوده از کل مدت خدمت انجام وظیفه کم میکردند . ارتباطی هم با تعداد فرزندان نداره .