مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به خلافی

برای اعتراض به خلافی باید کجا مراجعه کنم ؟

پاسخ ها :

اعتراض به خلافی خلافی

سوالات مرتبط

اعتراض به خلافی
برای اعتراض به خلافی باید کجا مراجعه کنم ؟...
توقیف خودرو
با سلام و عرض احترام. ماشین بنده دو هفته پیش به خاطر تخلفی به پارکینگ رفت و نامه آزادی توسط قاضی صادر شد. اما چند ماه پیش در ایام کرونا در مازندران توسط دوربین 500 هزار تومن جریمه شده و در سیستم راهنم...
خلافی خودرو
سلام بنده در یک تاریخ و یک تایم دوبار جریمه شدم یکی رو پرداخت کردم اون یکی نوشته بود غیرقابل پرداخت ولی الان همون خلافی دو برابر شده لطفا مرا راهنمایی کنید ممنون میشم...
دادخواست توقیف پلاک بدون داشتن مدرک فروش
سلام. من حدود سال 90 یه موتور داشتم و بردم خیابان گمرک بفروشم اونجا به من پول موتورو دادن و از من یه کپی کارت ملی گرفتن و گفتن خودمون باقی کاراشو میکنیم وکالتنامه می گیریم و پلاک و عوض می کنیم. منم سا...
توقیف پلاک
باسلام و ضمن خسته نباشید خدمت شما بزرگواران. بنده چند سالی هست چهارتا موتور سیکلت و دوتا خودرو فروختم وکالتی، سال 98 موتور خریدم رفتم تعویض پلاک بهم گفتن پلاکات نزدیک 3میلیون خلافی داره نتونستم پلاک ب...