مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام. در پانزدهم دی ماه 99 تصادف کردم که خودم راننده مقصر شدم و از ناحیه ی صورت دچار حارصه و شکستگی استخوان بینی شدم و پزشک قانونی هم حارصه های صورت و شکستگی بینی را تایید کرده و گفته 2 ماه بعد معاینه مجدد باید بیایید و در این حادثه هیچ شاکی وجود ندارد و فقط خودم که راننده ی مقصر هستم طبق نوشته بالا زخمی شدم. حالا بیمه میگه باید جواب معاینه مجدد بگیری بعد بیای برای تشکیل پرونده بیمه و کروکی و گزارش پلیس هم دارم. الان میخوام بدونم این دیه رو بیمه به من میده از حوادث راننده چون شاکی دیگری وجود ندارد؟ بعد چند روز دیه پرداخت میشه؟ دیه ی 4 حارصه ی صورت و 1 حارصه ی آرنج دست چپ و یک معادل حارصه باسن راست و یک شکستگی استخوان بینی چقدر میشه؟ ممنونم از زحمات شما

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بابت سوال اول و دوم از بیمه باید بپرسید. میزان دیه نیز باید توسط پزشکی قانونی تعیین شود