مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقیف فیزیکی و سیستمی ماشین

سلام بنده 4 سال پیش یک ماشین خریداری کردم و همانموقع در دفترخانه وکالت کامل بدون تاریخ گرفتم اما تعویض پلاک نکردم اخیرا برای پرداخت خلافی و تعویض پلاک مراجعه کردم و متوجه شدم حدود یکسالی ست که شکایت توقیف فیزیکی و سیستمی روی پلاک است و مربوط به اجرای احکام مدنی شهر کرج میباشد در صورتی که بنده ساکن سنندج هستم. خواستم بدونم باید چیکار کنم که این شکایت برداشته بشه؟؟؟ و من بتونم تعویض پلاک کنم البته بدون توقیف ماشین
هرکجا هم میرم به جز شماره پرونده چیزی بهم نمیدن وقتی هم میرم اعتراض شخص ثالث ثبت کنم میگن باید حکم و پرونده رو داشته باشی اما من نمیتونم برم کرج لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام
شما میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی الکترونیک مستقر در شهرستان محل سکونتتان ،دادخواست اعتراض ثالث اجرایی خود ،نسبت به توقیف خودرو را تقدیم کنید و دفتر خدمات قضایی الکترونیک ، اعتراض ثالث اجرایی شما را به دادگستری کرج ارسال خواهد کرد .
اگر مستند شما برای اعتراض ثالث ، سند رسمی یا سندی باشد که تاریخ آن مقدم بر تاریخ توقیف خودرو باشد ،اجرای احکام از خودروی شما رفع توقیف خواهد کرد .
درصورتیکه مستند شما سند عادی باشد ،پرونده به شعبه دادگاه ارسال میشود و تصمیم گیری با دادگاه است .
چون اعتراض ثالث شما از نوع اعتراض ثالث اجرایی است ،به استثنای هزینه دفتر خدمات الکترونیکی قضایی و هزینه اسکن اوراق، مشمول هیچگونه هزینه دادرسی نمیشود،