مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه دستی

سلام
ما 5 تا بچه هستیم
برای ارثیه پدرمون یه صلح نامه دستی نوشتیم و الان دو هفته میگذره و الان فهمیدم 2 تا بردار سر ما خواهرا کلاه گذاشتن و خیلی اختلاف قیمت هستش امروز در دفتر خدمات قضایی ابطال صلح نامه زدیم و براشون ارسال کردیم و اونا قبول نکردن ایا اونا میتونن روی این صلح نامه اقدام کنن ؟ و ما باید چیکار کنیم ؟
پیشاپیش ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

سجاد  بهبودي

سجاد بهبودي :

هر چند عقد صلح از غفوری است که به سختی ابطال میشود ولی شما اقدامات بعدی که شامل طرح دعوی در دادگاه میباشد را انجام دهید