مشاوره حقوقی رایگان - پلاک فک شده من

سلام من چند سال پیش یک ماشین فروختم و پلاکش رو تعویض یا به قول معروف فک کردم. الان رفتم تعویض پلاک و استعلام گرفتم پلاک من روی یک پژو 405 نصب شده به نام من در صورتی که من همچین ماشینی رو نداشته ام و نخریدم از پلیس راهور هم استعلام گرفتم پلاک به اسم من روی پژو 405 نصب شده الان باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصورت صحت موضوع باید دادخواست الزام به فک پلاک وتعویض انرا از طریق مرجع قضایی درخواست نمایید

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
اگر منظور این است که سند خودرو بنام شماست اولا مطمین شوید تشابه اسمی نباشد و چنانچه همه مشخصات مالکیت خودرو بنام شما بود چنانچه سوء استفاده از نام شما شده باشد حق طرح دعوی کیفری دارید و الا ضمن پیوست ادله موجود دادخواست ابطال سند بدهید