مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه

در صورت عندالاستطاعه بودن مهریه زن اگر مرد تقاضای طلاق دهد و به دلیل نداشتن اموال آیا میتواند بدون پرداخت مهریه طلاق دهد؟!

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مطابق ماده 29 قانون حمایت خانواده درصورتیکه زوج درخواست کننده طلاق باشد دادکاه مکلف است مطابق این ماده نسبت به حقوق مالی زوجه منجمله مهریه اظهار نظر نموده ودر رای انرا قید کند وربطی به عند المطالبه یا عندالا ستطاعه بودن مهریه ندارد