مشاوره حقوقی رایگان - خانه کارگری در باغ

با سلام بنده یک باغ میوه در حدود 1050 متر در سال 96 خریداری کردم و در اوایل 97 یک اتاق حدود 20 متری خودم ساختم و حالا این بنا اگر برای استعلام به جهاد کشاورزی بروم گیر نمیدن و آیا شامل مرور زمان بعد از سه سال درست است که بعد از گذشت سه سال تخریب نمیشه و ما میتوانیم برای استعلام انشابات اقدام کنیم خیلی ممنون میشم راهنمایی بکنید .

پاسخ ها :

افسانه  هوشمند

افسانه هوشمند :

استان :

سلام درست کردن یک اتاقک در باغ منع قانونی نداره و ببعکس میتونید برای حفاظت از باغ باشه