مشاوره حقوقی رایگان - فروش وکالتی خودرو

با عرض سلام. چندی پیش ماشینی را به صورت وکالتی فروختم. خودرو به شخصی که وکالت دادم در دفتر خانه حاضر نبود و یک شخص دیگر که بنگاهی بود اون حاضر بود و کارت ملی طرفی که به آن وکالت دادم را داشت علاوه بر وکالت دفترخانه ای یک قولنامه دستی هم نوشتم. من قولنامه را با طرفی که در دفترخانه حاضر بود نوشتم. یعنی فروشنده اسم خودم و خریدار اسم کسی که حاضر بود در دفترخانه ولی زیر قولنامه نوشتم با توافق و تراضی طرفین وکالت فروش به نام آقای ( کسی که به آن وکالت دادم ) را نوشتم و طرفی که حاضر بود امضا کرد و من ماشین را تحویل کسی که در دفتر حاضر بود دادم. خواستم ببینم اگر جرمی چیزی با ماشین اتفاق بیفتد به عهده ی من است بعد از وکالت؟ البته در قولنامه تاریخ و ساعت تحویل را نوشتم.

پاسخ ها :

صادق محمدي فارساني

صادق محمدي فارساني :

باسلام چنانچه نسخه ای از قولنامه فروش را داشته باشید که بتوانید اثبات نمایید خرید و فروش اتفاق افتاده است جای نگرانی نیسن