مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام
من یک سال پیش 10 ملیون پول به یکی از دوستانم قرض دادم
بعد از اینکه کلی من پیگیری کردم تازه فروردین ماه امسال به من یک چک 10 میلیونی داد بدون تاریخ
بعد از کلی پیگیری گفت تاریخ بزن برای 29/5/96 که من زدم
امروز بعد از 3 روز ازینکه من چک رو خوابونده بودم توی حساب متوجه شدم موجودی نداره
و چک برگشت خورده است
حالا نظر شما چیه؟
یک نکته دیگر هم انکه وقتی برای من چک بدون تاریخ خودمو فرستاد یک چک 32 میلیونی برای تاریخ 30/5/96 هم باهاش فرستاد که چک در وجه حامل هستش و نمیدونم مال کیه ولی صادر کننده چک دوست من نیست و گفت که اشتباه شده و من چک رو بذارم یه گوشه تا بگه براش بفرستم به محل کارشش (چابهار)
حالا نظر شما چیه؟؟
بهترین کار به نظر شما چیه؟

پاسخ ها :

نرگس صادقي قهساره

نرگس صادقي قهساره:

سلام وقت بخیر بهترین راهکار دادخواست مطالبه وجه چک ده میلیونی بانضمام خسارت تاخیر تادیه میباشد

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

در خصوص چک اول در صورت صدور گواهی عدم پرداخت و به حساب خوابنده نشدن چک میتوانید از جهت کیفری اقدام کنید. در غیر ان با دادخواست مطالبه چک و خسارت تاخیر اقدام کنید .در مورد چک حامل دوم . نمیدانم ایا دوست شما ظهر انرا امضا کرده است یا خیر / در هر صورت طرح شکایت کیفری و دادخواست حقوقی قابل طرح است