مشاوره حقوقی رایگان - مجازات دزدی

سلام. دزدی را به نزد قاضی بردند برای ثبوت جرم و مجازات آن مجرم بعد از مدتی به دلیل شایسته و کاردان بودن قاضی، دو بار اقرار به سرقت می کند و این دو بار اقرار مجرم نزد قاضی پذیرفته می شود. قاضی هم چنین ادله های اثبات جرم را دقیقاً مورد بررسی قرار می دهد. قاضی به مجرم میگوید چون دو شاهد عادل نیست که گواهی دهند تو دزدی کرده ای، به همین دلیل از قطع کردن انگشتان تو میگذرم. آیا قاضی در مراتب بعد مجرم را تعزیر می کند تا قبح عمل دزدی بیش تر مذموم شود و دزدی نزد مردم ناپسند جلوه کند و ... و هم چنین مجرم را به رد مال به صاحبش یا در صورت ندانستن صاحب مال به اقدامات دیگر مثل بخشش مال به نیازمندان و ... وا میدارد یا که نه به طور کامل از مجرم در میگذرد و مجرم آزاد است که برود؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

لطفا سوال حقوقی بپرسید که تاثیر در حل مشکل حقوقی شما داشته باشد نه اینکه هیچ تاثیری به حال شما نداشته باشد