مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه در صورت عدم معرفی متهم

سلام من برای یکی از اعضا فامیل وثیقه 150 میلیون پول نقد گذاشتم و الان برای او 10 سال حبس اومده. اگر این نخواد زندان بره و خودش رو معرفی کنه، برای من مشکلی ایجاد میشود یا فقط مبلغ 150 میلیون ضبط میشه؟ آیا بعد از ضبط این 150 میلیون باز فامیل من تحت پیگرد قانونی قرار میگیره یا نه وثیقه به جای زندان اون برداشته میشه؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
خیر فقط وثیقه ضبط می‌شود در خصوص شما منتها مسئولیت کیفری و حبس ایشان کماکان پابرجاست.