مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد پسر برای حضانت

باسلام من 10سال پیش از همسرم جدا شدم و حضانت پسرم با پدرشه و العان پسرم 14سال و 8ماهش هست و میخواستم بدونم العان میتونم حضانتشو بگیرم یا چیزی بعنوان حکم رشد هست ؟ پسرم اصلا دوست نداره با پدرش زندگی کنه و پدرش و نامادریش خیلی اذیتش میکنه و چند بار از خونه فرار کرده و العان بازم فرار کرده و اومده پهلوی من و چطوری حضانتشو بگیرم تروخدا راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام درخصوص حضانت فرزند پسر بعدازسن بلوغ که 15سالگی میباشدانتخاب با خود فرزند میباشدلذا بعداز رسیدن به سن بلوغ که 15سالگی است دادخواست حضانت رامطرح نمایید.