مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام و احترام. میخواستم ببینم مقدار دیه موارد زیر روی هم چقدر میشود؟
ساییدگی(حارصه) پیشانی، پارگی (دامیه) پیشانی، ساییدگی ( حارصه ) و سیاه شدگی ساعد راست، آرنج راست و بازوی راست و ساییدگی ( حارصه ) انگشت شصت دست راست، کبودی کمر و کبودی زیر چشم راست و پارگی (سمحاق) روی سر، شکستگی بازوی چپ که بازوی چپ پلاتین خورده و با 4 ماه طول درمان به نرخ سال 99 چقدر میشود؟

پاسخ ها :

امراله  نيكومنش

امراله نيكومنش :

سلام لطفا تماس بگیرید
هزینه مشاوره 300 هزار