مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

با درود و عرض ادب
در يك ساختمان 8 واحدي ساكن هستيم كه هفت واحد جهت اجاره پاركينگ مشاع به ساكنيني كه فاقد پاركينگ مي باشند موافق هستند و فقط يك واحد مخالف است . در حقيقت با مخالفت ايشان اهالي از درآمد صندوق ساختمان و كمك مالي به صندوق متضرر مي شوند . آيا راهي وجود دارد كه قانونا ايشان را ملزم به رضايت نمايد ؟ يا اگر مخالف است كاهش درآمد صندوق ساختمان را تقبل نمايد ؟ اميدوارم توانسته باشم منظور خود را برسانم .
با سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مطابق قانون تملک آپارتمانها کلیه مالکین در جز جز سهم مشاع مالکیت دارند وباید کلیه مالکین توافق خودرا در خصوص اجاره دادن پارکینگ مشاع اعلام نمایند در غیر اینصورت با مخالف حتی یک نفر از مالکین سایر اشخاص نمیتوانند چنین اقدامی نمایند ورضایت همگی باید اخذ گردد