مشاوره حقوقی رایگان - سرباز فراری

سلام خدمت مشاوران عزیز.
بنده 30 سالم هست. سال 90 بعد از سه ماه خدمت از خدمت فرار کردم. بعد از 9 سال از کلانتری اومدن سراغم.
چند روز پیش هم خواستم برای سهام عدالت احراز هویت کنم که که به مشکل خوردم. رفتم ثبت احوال گفتن که پرونده قضایی داری باید اون رو رفع کنی.
حالا هم برای خودرو ثبت نام کردم و یک خودرو به نام من در اومده. قرار شده سال آینده تحویل بدهند و نصف پول رو پرداخت کردم.
میخواستم بدونم ممکن هست خودرو رو به خاطر اون پرونده سرباز فراری من ندهند؟ اگر بخوام برگردم خدمت جریمه و زندان داره؟ بار اولم بود که فرار کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اینگونه نیست که خودرو را بخاطر صرفا سربازی نرفتن ، به شما تحویل ندهند. مگر اینکه شرایط دیگر مفقود باشد، از جمله گواهینامه معتبر و ...