مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف در جاده

با سلام.خدمت شما دوست عزیز. بنده امروز در حال رانندگی در جاده بادامک نرسیده به جاده قدیم بودم که از پشت سر مزدا وانت به من زد. افسر آمد و گفت سواری رانا مقصر است. چون هنگام دور زدن در لاین دوم بودم. حالا مقصر کیست و من به کجا شکایت کنم؟ ممنونم که کمک می کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تعیین مقصر در صلاحیت افسر است. اگر اعتراض دارید ، اعلام کنید. و هم از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل مبنی بر تعیین مقصر و میزان خسارت بدهید