مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی ثمن معامله خودرو

با سلام. من ساکن شهر ایلام هستم که در مرداد ماه 99 ماشین سواری به شخصی ساکن شهر روانسر فروختم که نصفی از پول ماشین پرداخت نکرد. از قرار طی دو روز دیگر مابقی پول را هنگام تعویض پلاک پرداخت کند و تمام مدارک نزد خودم ماند. بعد از مدت مقرر ایشان اظهار کرد که ماشین رو فروختم به شخص دیگری بدون مدارک و اون بقیه پولت رو پرداخت میکنه که بعد از گذشت چند ماه شخص دیگری ( یعنی نفر سوم ) با بنده تماس گرفت که من ماشین رو خریدم و گفتن مدارک ماشین پیش شما هست. من هم در پاسخ گفتم که پولم رو کامل پرداخت نکردن. پول من رو بدین تا مدارک بفرستم براتون. ایشان هم بعد از چند بار وعده و بهانه برای تعویض پلاک نیامدن. حالا بعد از 6 ماه فهمیدم که در روزنامه آگهی کرده که مدارک گم کرده و نامه دادگاه گرفته و پلاک رو با هماهنگی شخص صاحب پلاک، تعویض کرده. ناگفته نماند صاحب پلاک که همشهری خودم بود در جریان معامله من بود که مدارک ماشین پیش من هست و پول ماشین رو پرداخت نکردن و رفته در کرمانشاه برای ایشان تعویض پلاک کرده. حالا من نمیدانم چی کار کنم که به پول یا ماشین برسم؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم. تمام سرمایه ام همون ماشین بود که با کلاهبرداری از دست من بردن.

پاسخ ها :

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

با سلام
وقت بخیر
اگر در قولنامه بابت عدم پرداخت مابقی ثمن معامله شرط حق فسخ باشد میتوانید دادخواست فسخ معامله به ظرفیت همه خریداران در دادگاه مطرح نمائید