مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

با سلام .
شخصی با قصد قبلی مبلغ یک میلیون تومان وعده ای به اینجانب می دهد که شش ماهه یک میلیون و پانصد تومان بستاند در قبال پول یاد شده به جهت عدم چک هزار و پانصد متر سند زمین را بابت تضمین از من میگیرد. قبل از مهلت پرداخت پول علیه اینجانب به عنوان کلاهبردار شکایت میکند محکوم شده رای صادره در مرجع تجدید نظر قطعی می گردد. متعاقب ان دادخواست حقوقی علیه جانب مبنی بر خلع ید می دهد ادعایش رد شده و در دادگاه تجدید نظر به قطعیت می رسد. بعد از مدتی علیه اینجانب شکایت اثبات مالکیت در دادگاه طرح میکند که در انجا نیز محکوم و دادنامه ی محکومیت قطعی اش مرداد ماه 99 به دستم می رسد. حالیه بعد از دو دهه شکایات متفاوت و محکومیت های پیاپی و آبروریزی و اذیت و آزار و خسارات مالی به بنده اخیرا دادخواست مطالبه وجه از طریق دادگاه برایم فرستاده و تقاضای یک میلیون و پانصد هزار اصل پول و سود بانکی مبلغ یاد شده از تاریخ پرداخت یعنی حدود بیست سال پیش لغایت حال را کرده است. ضمن توجه ی اینکه حقیر بارها به نامبرده مراجعه کردم و از او خواستم دست از لجاجت بردارد پولش را بگیرد و صلوات بفرستد. تکلیفم چیست. آیا قانون هم چه حقی به او می دهد. اگر نه راهکار قانونی برای اینکه از شرش خلاص شوم چیست. با احترام مجدد.

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام..شما میتونید علیه ایشون شکایت کیفری افترا تنظیم کنید..وهر زمانی که شمارا اذیت کرد یا ازار داد با پلیس 110تماس بگیرید واز پلیس بخواهید صورتجلسه تنظیم بشه یا احیانا شهود همراه خودتون داشته باشید پس از این علیه ایشون شکایت کیفری مطرح کنید