مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج در صورت فرار دختر و پسر

سلام. من با پسر عموی خودم دو سال پیش فرار کردم و رابطه داشتیم به طوری که دیگر باکره نیستم. چون خانواده هامون چند سال هست با هم مشکل دارند و شدیدا مخالف ازدواج ما هستن، مجبور به این کار شدیم. اگر بعد دو سال بریم دادگاه حکم میده با هم ازدواج کنیم؟ ممکن چه حکمی به ما بدن؟

پاسخ ها :

حامد انصاری مقدم

حامد انصاری مقدم :

درود بر شما
لزومی به مراجعه به دادگاه نمی باشد و به صرف احراز عدم بکر بودن (دلیل عدم باکرگی هم مهم نیست)با مراجعه به پزشکی قانونی ،و ارائه ی گواهی آن به سر دفتر می توانید عقد رسمی نمایید