مشاوره حقوقی رایگان - ارثی

سلام خسته نباشید. میخواستم بدونم به فرزندانی که مادر انها فوت کرده ایا از پدربزرگ مادری به اونها ارثی میرسه؟

پاسخ ها :

سیده الهام موسوی قادیکلایی

سیده الهام موسوی قادیکلایی:

سلام.وقت بخیر.طبق قانون طبقات ازث به سه دسته تقسیم میشوند.طبقه اول مادر،پدر، فرزند و فرزندان آنها هستند.درصورت آنکه متوفی بعد از فوت دارای فرزند باشد به نوه یا نوادگان ارثی نمیرسد در خصوص موضوع مطروحه توسط شما اگر دایی یا خاله (فرزندان متوفی)داشته باشید به شما ارث نمیرسد.

پرسشگر :

ممنون از پاسخ شما

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

سوال شما خیلی کلی مطرح شده، لازم است تاریخ فوق مادر و پدر بزرگ مادری بیان شود همچنین اینکه پدر بزرگ علاوه بر مادر دارای فرزندان دیگری نیز هست؟

سیده الهام موسوی قادیکلایی

سیده الهام موسوی قادیکلایی:

سلام.وقت بخیر، در صورتی که متوفی فرزند دیگری داشته باشد،نوه ارث نمیبرد