مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام. بنده دوسال طلاق گرفتم 4 ماه با فردی اشنا شدیم که در حال طلاق زن سابق خود بود .. بعد با اصرار خانوادشون وارد مرحله اشناییت شدیم تا مراحل دادگاهشون و توافقشون تموم بشه ..که خانمشون از رابطه ما با خبر شدند و از ان روز بعد مدام در حال تهدید و مزاحمت و ابروریزی بنده هستم با اینکه بنده ساکن خمینی شهر و انها یاسوج هستند ... حال شوهر اون خانم رای تمکین قطعی به نفعشان امده و خواستار دادخواست مجدد هستند و رایهای اجرت المثل و نفقه نیز به نفعشان صادر شده و پرونده مهریه هم در مرحله اعسار میباشد .. و همچنین مرد اصرار به ازدواج مجدد و طلاق ندادن زن سابقش میکند ... ایا اگر ما ازدواج کنیم یا صیغه یا داعم به طوری که علنی باشد تا زمان صدور حکم ازدواج مجدد ایا از لحاظ قانونی جرمی مرتکب شده ایم؟؟؟ یا اون خانم میتونه برای طلاق خود استفاده کنه؟؟؟

پاسخ ها :

سحر دشتی

سرکار خانم سحر دشتی :

با سلام
مخاطب گرامی؛ ثبت ازدواج مجدد مرد یا به رضایت همسر اول یا با اخذ مجوز از دادگاه می باشد. در خصوص بحث کیفری مطلق ازدواج مجدد مرد بدون اذن همسر اول و یا اخذ مجوز از دادگاه جرم نیست، آنچه ضمانت اجرای کیفری دارد؛ عدم ثبت نکاح دائم است. آنهم مجازات برای مرد در نظر گرفته شده است و نه زن دوم و اگر ازدواج دائم دوم ثبت نشود، زن اول با اثبات ازدواج مجدد شوهر بدون اجازه خود می تواند به استناد بند 12 شروط عقدنامه تقاضای طلاق کند.